torsdag 23. juni 2011

Endelig fikk jeg bestilt denne! Heldigvis var det ikke noe ventetid på levering, så den skal være her allerede om noen dager. Tror den blir fin på kjøkkenet!:-) Var oppom huset i sted, der er flisleggeren i allefall ferdig med gulvflisene på begge badene og i morgen kommer veggflisene på plass. Han har heller ikke flisalgt gulv på toalett og vaskerom. Graverne holder på med den siste gravingen rundt huset. Måtte gå igjennom noen tegninger osv.for at det skal bli enda litt mer planert ut forran terassedøren. Innkjørselen blir ganske stor.. plass til mange biler for foredre som skal hente og levere. Ellers står noe elektrisk igjen.. elektrikeren har ikke montert alle bryterene og heller ikke downlights på badet og i gangen.
Det blir nok et par uker campig hos svigers på Jar, men det tar vi som en ferie!;-) Drøyer det enda lenger SKAL vi reise bort noen dager eller en uke!!
I dag har jeg flyttedag, pauser litt akkurat nå med blogg og kaffe. Håper på å få gjort mest mulig i dag og i morgen. På mandag vil vi være ute!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar